Instructies

Valet Service

Wij verzoeken u vriendelijk om 30 minuten voordat u bij Schiphol aankomt te bellen met onze chauffeur op +31 (0) 20 2065180. Onze chauffeur staat voor u klaar in de bocht tussen vertrekhal nummer 2 en 3.

Indien de betaling nog niet is voldaan, wordt deze bij onze chauffeur voldaan op het moment dat u de auto inlevert. Bij eerdere terugkomst dan opgegeven verzoeken wij u om dit vroegtijdig per email aan ons door te geven. Dit vanwege het feit dat de sleutels uit de kluis gehaald moeten worden. Hiermee voorkomt u wachttijd!

Hoe herkent u de Parking medewerker?

Ons "Xclusive" team staat in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 voor u klaar. Hij/zij is te herkennen aan de "Xclusive" kleding, donkere broek en wit overhemd, personeel badge dat zichtbaar gedragen wordt. Tevens heeft onze chauffeur de gegevens van uw reservering.

U als klant zorgt voor afdoende verzekering van het in te leveren voertuig en heeft kennisgenomen van en gaat akkoord met de algemene voorwaarden.

Download onze handige instructie PDF hieronder:

Instructies.pp final

 

Shuttle Service

Parkeerplaats: Fokkerweg 163, 1438 BG Oude Meer

24/7 te bereiken op 020-2441521

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u naar de parking. Maak een routebeschrijving 15 minuten voordat u aankomt bij het parkeerterrein dient u telefonisch contact met ons op te nemen 020-2441521. De parking is te herkennen aan het bord bij de ingang. U krijgt een parkeerplek toegewezen en een medewerker helpt u graag met uw bagage. De shuttlebus brengt u in 9 minuten naar Schiphol Airport. U wordt afgezet bij de vertrekpassage van het vliegveld.

Vertrek
Bij terugkomst belt u na ontvangst van uw bagage naar onze chauffeur 020-2441521. U wordt opgehaald met een shuttlebus bij vertrekhal 3, draaideur A. Hier kunt u de rijbaan oversteken en daar zal een busje van de firma van Dommelen staan. Onze chauffeur brengt u vervolgens weer naar het parkeerterrein. Vanaf hier kunt u uw reis naar huis voortzetten.